Home » Cara Pakai Tudung Gipsy Shawl.html

Cara Pakai Tudung Gipsy Shawl.html

Advertisement

Sepet: nak tutorial pakai shawl?, Sepesen je aku pakai kan?? haha! mak aku kan, kalau tengah pakai shawl kan, dia duduk je sebelah aku tengok cara aku pakai. aku rilex je pakai.. Nurulbadiah lai: tips berhijab simple ( tudung +shawl), Salam semuajust wanna share some tips tonite nurul tahuxsemua orang berani nak pakai fesyen shawl yang macam2.kadang2 shawl ni die macam kecik dan. Cara pengayaan halfmoon shawl | akuayut, Sekarang ni kalau jejalan mesti ada je ternampak yang pakai halfmoon shawl.mungkin memang tengah trend sekarang ni.apa yang aku boleh nampak dengan tudung. Koleksi shawl | butik online sueberry, Butik online sueberry menjual secara online pakaian, dress, blouse, jubah, beg tangan, pakaian bayi, shawl, tudung, bawal atau tudung empat segi, selendang. ~ rahsia hatiku ~: tutorial : pakai shawl (part 1), Tadaaaa~~~ style tudung cmni korang blh pakai time nk pegi keje, dinner, datingish buruk bena muka beta hukhuk..

bawa ke belakang kepalakalau nak pin pun boleh
Bawa ke belakang kepalakalau nak pin pun boleh

Posted by nurriz at 8:44 AM
Posted by nurriz at 8:44 AM

this blog belong dyana Adyana
This blog belong dyana Adyana

this blog belong dyana Adyana

Advertisement