Resepi minggu | nak masak ?, .kat bawah ni ada resepi kalau sapa2 nak try buat laksa kuah lemak niselamat mencuba yer. ; - fotopages., Salam waaaaaahh. hari ini adalah hari ulangtahun kelahiran kakliza dah makin banyak nombor nitapi apa ada pada nombor sekiranya ada perkara lain masih. Potret kasih, Salam… hari ni saya agak malas nak memasak… tapi terpaksalah masak sebab anak2 nak makan… so puas jugak saya fikir nak masak apa yg simple dan mudah so at last.

Jom Masak Masak Rendang Ayam Ala-Negeri Sembilan
Jom Masak Masak Rendang Ayam Ala-Negeri Sembilan

Jumaat, Februari 27, 2009
Jumaat, Februari 27, 2009

 tulislah….akak pakai ayam…sepatutnya jadi kurma ayam ala india
tulislah….akak pakai ayam…sepatutnya jadi kurma ayam ala india

 homesweethome blogspot com macam macam resepi yang dia dah cuba resepi
homesweethome blogspot com macam macam resepi yang dia dah cuba resepi

 Puan my1981 (Program Kongsi Resepi Dapat Duit Tajaan Blog Hairul.com
Puan my1981 (Program Kongsi Resepi Dapat Duit Tajaan Blog Hairul.com

daging masak hitam
Daging masak hitam

 tulislah….akak pakai ayam…sepatutnya jadi kurma ayam ala india

Ayam cili kering ala india - koleksi resepi-resepi, 1 kg isi ayam kepak ayam. perap : 1 sudu besar rempah kari daging 2 sudu besar sos tiram 1 sudu teh garamkunyit tumis: 1 camca teh serbuk lada hitam. http://deklassique.blogspot.com/2009/12/ayam-cili-kering-ala-india.html Resepi sumbangan jy 2008-2014: 60. ayam masak kicap ala, Sajian lunch 3 feb 09 ayam masak kicap ala2 cina bahan: ½ ekor ayam dipotong 2 keping asam keping 2 sudu minyak bijan kicap biasa secukupnya. http://ilahmasakanku.blogspot.com/2009/01/ayam-masak-kicap-ala-cinaoc-wife-anak.html My resipi: resepi ayam masak kicap ala jawa, Ayam masak kicap ni belajar mak. biasanya jawa masak waktu raya makan ketupat nasisedap giloayam masak kicap ni kuah sesuai. http://www.myresipi.com/top/detail/7658


TedsWoodworking Plans and Projects

Archives

Woodworking Designs Plans and Projects

Tags

Blogroll

Blog-o-sphere