Home » Resepi Ayam Masak Ala India.html

Resepi Ayam Masak Ala India.html

Advertisement

Potret kasih, Salam… hari ni saya agak malas nak memasak… tapi terpaksalah masak sebab anak2 nak makan… so puas jugak saya fikir nak masak apa yg simple dan mudah so at last. :: dapur ct ::, Sebaik saja selesai upacara pelancaran tersebut dan sebaik selesai acara menandatangani autograf, terasa seperti beban yang sangat berat terangkat terus dari bahu ct. Teratak mutiara kasih, Assalamualaikum<br />dah siap dah masak untuk lunch ari ni, saya kongsikan dulu resepi kacang buncis tumis belacan.kacang buncis ni saya buat sket jer sbb ada. Arah: pierre herme' chocolate macarons - blogspot., Ct delima berkata as'salam ika alahaikena buat gak ker hahaha. agak2nya manis tak mac ni ika. sebab baca setiap komen2 dari minah saleh yang buat tu. Sinar kehidupanku**~::: kari kepala ikan ala india, Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. kari ikan ni lauk 2 hari lepas. macam biasalah, kalau masak kari, mesti makan dngn roti ataupun lempeng..

Ayam Goreng Oat
Ayam Goreng Oat

Jom Masak Masak Rendang Ayam Ala-Negeri Sembilan
Jom Masak Masak Rendang Ayam Ala-Negeri Sembilan

 Puan my1981 (Program Kongsi Resepi Dapat Duit Tajaan Blog Hairul.com
Puan my1981 (Program Kongsi Resepi Dapat Duit Tajaan Blog Hairul.com

 Puan my1981 (Program Kongsi Resepi Dapat Duit Tajaan Blog Hairul.com

Advertisement